تصویر شاخص سوختن سهمیه‌ی بنزین

مراقب سهمیه بنزین در کارت سوخت باشید

این مطلب را به اشتراک بگذارید

مراقب سهمیه بنزین در کارت سوخت باشید؛ ممکن است بدون آنکه بدانید، سهمیه‌تان بسوزد! در این نوشتهٔ وبلاگ کارنوتر، نکته‌هایی را با شما در میان می‌گذارم که اگر رعایت نکنید، ممکن است سهمیهٔ بنزینی که در کارت سوخت دارید ناگهان صفر بشود.

بنزین باز هم سهمیه‌بندی شده و سهم هرکدام‌مان ماهانه به کارت سوخت واریز می‌شود، ولی نکته‌های ظریفی وجود دارند که اگر رعایت نکنید، ممکن است قسمتی از سهمیهٔ بنزین شما یا حتی کل آن بسوزد.

قبل از هر چیز اگر دربارهٔ سوخت‌گیری دچار مشکل هستید یا پرسشی در این زمینه دارید، توصیه می‌کنم مقالهٔ مانند یک حرفه‌ای بنزین بزنیم را بخوانید.

در ادامهٔ این مقاله همهٔ روش‌هایی را که باعث سوختن سهمیهٔ بنزین‌تان می‌شوند بررسی خواهم کرد. پس این مقاله را تا انتها به‌دقت مطالعه کنید.

بیشترین سوزش در سهمیه تاکسی‌ها و وانت‌‌ها

اخیرا سهمیهٔ ون‌های عمومی را تا ۶۰۰ لیتر و وانت نیسان را تا ۸۰۰ لیتر در ماه افزایش داده‌اند. این میزان برای تاکسی‌های تک‌سوز ۴۰۰ لیتر است.

یادتان باشد اگر یکی از این خودروها را دارید، تا آخر ماه آخرین قلپ‌های سهمیه‌تان را هم سر بکشید، وگرنه باقی‌ماندهٔ سهمیه‌ٔ شما هر ماه خواهد سوخت!

اوضاع برای خودروهای شخصی کمی بهتر است. کارت‌های بنزین‌شان می‌توانند تا ۳۶۰ لیتر بنزین ذخیره کنند، ولی بیشتر نه. پس حواستان باشد که بیشتر از شش ماه متوالی کارت بنزین‌تان را دست‌نخورده نگذارید.

هنگام سوخت‌گیری مراقب سهمیه بنزین خود باشید

سهمیه بنزین برای خودروهای شخصی‌ فقط ۶۰ لیتر است. حالا اگر بگویم با هر بار سوخت‌گیری بین ۱/۵ تا ۲ لیتر از سهمیهٔ گران‌بهایتان را سوزانده‌اید، چه می‌گویید؟!

بعد از هر بار سوخت‌گیری این نکته‌ها را رعایت کنید تا بعد از این سهمیه‌تان نسوزد:

  • بعد از سوخت‌گیری کارت سوخت را بیرون نکشید. ابتدا نازل را در جای خود قرار دهید.
  • دکمهٔ خروج، یعنی تنها دکمهٔ قرمزرنگ صفحه کلید جایگاه را فشار دهید. حواستان باشد بعضی از این دکمه‌ها در اثر استفادهٔ مکرر نیاز به فشار بیشتری دارند.
  • چند ثانیه صبر کنید و هنگامی که مقدار سهمیه بنزین در نمایشگر دستگاه نشان داده شد، کارت سوخت خود را خارج کنید. به همین راحتی هر بار تا ۲ لیتر از سهمیه‌ٔ خود را ذخیره می‌کنید.

با سه دلیلی که منجر به سوختن سهمیهٔ بنزین شما می شود آشنا شدید، ولی مشکل اصلی ما سوخت بی‌کیفیت و ماشین‌های پرمصرف است، همچنان پابرجاست.

پیشنهاد می‌کنم نوشتهٔ چگونه مصرف سوختم را ۲۰٪ کم کردم را حتما مطالعه کنید. من تک‌تک این نکته‌ها را در خودروی خودم امتحان کردم و جواب گرفتم.

لطفا این نوشته را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید. قطعا در این شرایط نامناسب اقتصادی، چند ده هزار تومان هم ارزش خودش را دارد.

اگر هم پرسشی در این زمینه دارید، حتما برایم کامنت بگذارید تا در اولین فرصت پاسخ‌تان را بدهم.


این مطلب را به اشتراک بگذارید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This will close in 0 seconds

پیمایش به بالا